Prinova u porodici Vasiljević, dobijaju pojačanje: Vujadin Savić upravo objavio, peta beba u porodici (FOTO)

0

Poznata mlada glumica Mirka nosi titulu žene, majke, kraljice već neko vrijeme. Iako ne koristi društvene mree detalji iz njenog privatnog života ne prestaju stizati u medije. Naime, glumica živi sa svojim nevjenčanim suprugom Vujadinom savićem i imaju četvero prekrasne djece.

Međutim kada su u pitanju društvene mreže, Vujadin voli često obradovati svoje pratioce nekim detaljima iz njihovog života. Upravo je Vujadin jutros ojavio fotografiju na kojoj se vidi namlađa njihova kćerka u društvu njihovog kućnog ljubimca, a sami ovaj prizor mnoge je raznježio.

Kćerkica Anika je četvrto dijete Mirke i Vujadina i ima malo više od godinu dana a oni ne mogu da sakriju sreću jer je prohodala. Upravo tim detaljem je Vujadin izenadio svoju publiku, a na fotograiji s vidi kćerka u društvu malog pomeranca Badija s kojim ima već specifičnu vezu.

– Kad nam je stigla Anika, naša starija deca bila su uzbuđena. Međutim, ona više nije beba, pa je i interakcija veća, a najviše se ozari kad se oni posle treninga ili škole vrate kući. Ta sreća, taj osmeh i sjaj u očima kad ih pogleda, to zaista nema cenu. Naravno, i oni to osećaju. Sada im je malo napornija, pa i dosadnija, jer je baš u istraživačkoj fazi, a otkrila je i šta sve može sa svojim rukama i nogama. Ipak, svo troje kažu da bez nje ne mogu da zamisle život i da bi bilo baš bez veze da je nisu dobili – rekla je Mirka.