PRINCEZA DAJANA ŽELELA JE JEDNU STVAR KOJU NIJE MOGLA DA IMA: Zbog ove fizičke osobine NIKADA nije uspela da ostvari životnu ŽELJU

0

Svi se saćaju devedesetih godina kada je pre 25 godina planetarno popularna princeza Dajana tragično izgubila svoj život. Mnogim ljudima je bila omiljeni član kraljevske porodice.

Dajana je rođena je 1. jula 1961. godine u Sandringamu a umrla je 31. avgusta 1997. godine u Parizu. Dajana je obavljala sve kraljičine dužnosti u inostranstvu. Sa velikim interesovanjem je praćen njen humanitarni rad zbog čega je bila izuzetno cenjena i simpatisana širom sveta. Bila je povezana sa velikim brojem humanitarnih organizacija. Klečala je dok je držala bolesnu i siromašnu decu, što niko iz kraljevske porodice nije radio pre.

Mnogima je ostala u sećanju po svom vedrom duhu i ljubavi, prkosu prema pravilima u životu i nesrećnom braku u kojem je bila sa princom Čarlsom. Poznato je i to da je taj brak od svog samog početka bio osuđen na propast. Princ Čarls je od uvek voleo drugu ženu, ali na svu sreću su dobili dva sina, Vilijama i Harija.

Malo kome je bilo poznato i to da princeza Dajana zapravo nije htela da postane princeza. Od uvek je htela da bude balerina, te se od uvek videla u plesu, ali ju je njena visina sprečila u tome. 2017. godine, Dajanina bivša profesorka baleta En Alan je otrkila da je zapravo bio ples u njenoj duši, te kako je mogla da oseti njeno uživanje u baletu. Ona kaže da joj je balet itekako pomogao da se izbori sa svojim emocionalnim životom.

Isto tako, poznato je i to da se princeza Dajana nije baš najbolje snalazila sa školom. Od svoje 9 godine je učila od kuće, te je zatim poslata u internat, koji je napustila sa 16 godina zbog lošeg uspeha. nakon toga se školovala u Švicarskoj gde je upoznala Čarlsa.