PRINC HARI BESAN KAO RIS: Sa suprugom stigao u Britaniju, a onda ŠOK! – Kraljica Elizabeta im OVO strogo zabranila!

0

Nema čoveka na svetu koji nije čuo za Kraljicu Elizabetu i ovih dana se obilježava proslava Jubileja. To predstavlja jedan od najvažnijih događaja u Velikoj Britaniji. Dešava se na balkonu Bekingemske palata gde su prisutni svi članovi ove porodice. Danas vam donosimo priču vezano za neke članove porodice koji su itekako privukli veliku svetsku i medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Naime, u Veliku Britaniju su nedavno stigli princ Hari i njegova supruga Megan Markl. Inače, ranije se u mnogim medijima postavljalo pitanje da li će njih dvoje uopšte biti prisutni. Ipak su kasno sinoč stigli i uputili se u rezidenciju gde su nekada živeli. Kako saznaju mediji, njih dvoje ipak neće biti prisutni na balkonu odakle će mahati okupljenim građanima. Prema pisanju medija u Velikoj Britaniji Megan i Hari su doputovali sa svojom decom kćerkom Lilibet i sinom Arčijem a njihov susret sa ostatkom porodice je bio jako napet i pun nervoze i tenzija.

Kraljica je jano objavila da će na ovom okupljanu biti samo zaposleni članovi kraljevske porodice. Poznato je da se Hari odrekao svojih dužnosti, pa samim time i njegovoj supruzi Megan tu nema više mesta. Njih dvoje neće učestvovati ni u povorci sa kočijama dok će u ovim aktivnostima učestvovati princeze Eugenia i Beatris.

Špekulisalo se da je Hari bio vidno jako razočaran odlukom svoje bake. Također, poznato je i da je pokrenuo postupak protiv britanskog Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su mu ukinuli policijsku zaštitu nakon što se odrekao svoje dužnosti. On je ovog puta kao uslov svog dolaska postavio da mu se garantuje bezbednost. Kraljica je to odobrila ali samo dok se nalazi na službenim kraljevskim događajima.