Prijovićka saznala da je VARAO SA KOMŠINICOM u njenoj kući dok je imala nastupe: Odmah ga OSTAVILA, isplivali svi detalji, Breni nije dobro! (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru. 

Mnoge današnje mlade javne ličnosti većinom postanu popularne preko poznatih muzičkih takmičenja i prirodno je da svima njima želja da se bave onim što vole i da uspeju u tome. Mnogi tada nisu svesni kakve se stvari ta popularnost može nositi sa tim. Mediji i paparazzi stalno prate takve ličnosti, te traže materijal koji će izneti u janost.

Tako se u poslednje vreme mnogo priča o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu.

Ipak, mnogi mediji konstatno kopaju po njenoj prošlosti, onda kada nije imala muža Filipa, do te mere da je i sama Lepa Brena rekla da trebaju da je puste na miru da živi svoj život. Ono što se ne zna o Aleksandri Prijović je to da je ona svog bivšeg muža Ljubomira ostavila jer je on bio užasan partner. On je prema svemu sudeći često varao Aleksandru, dok je ona bila na putu ili na nastupima. Priča se da je to radio i u njenom vlastitom stanu. Aleksandra je sve to odblila da komentariše u medijima.