Trenutno Vijesti

PRIJE SAT VREMENA STIGLE TUŽNE VESTI O NADEŽDI: Njena majka se oglasila “Moja ćerka je…” TUGA VELIKA (FOTO)

Zbog pandemije koorna virusa je došlo do zabrane većih okupljanja i veliki broj priovrednih grana ali i umjetnost i estrada su pogođeni i onemogućeno im je da rade. Ljudi imaju jako malo načina da se zabave jer nema više odlaska na koncerte, utakmice, muzeje pozorišta i sličnio a sve se svelo na internet i televiziju na kojoj je gledaocima najzanimljivije pratiti pojedine rijaliti programe a najpopularnija u regionu je Zadruga.

Kroz ove rijalitije je prošao jako veliki broj takmičara koji su do svog učešća u ovom vidu programa bili potpuno nepoznati a sada se o njima najviše piše i govori pa možemo reći da su oni umjesto estradnih zvijezda postali poznate medijske ličnosti. U riijalitijima koji se priokazuju kod nas sve vrvi od svađa, skandala i tuča kakvu smo imali prije neko veče kada je došlo i do diskvalifikacije Mikija Đuričića jer je fizički nasrnuo na Vladana.

Najgledanija je bila sezona u kojoj je pjevač Sloba Radanović svoju suprugu Kiju Kockar prevario sa mladom Lunom Đogani na očigled svih a vrhunac je bio kada je i sama Kija ušla u rijaliti i postala pobjednica te uzela veliku svotu novca. Jedna od poznatrijih učesnica rijalitija je i Nadežda Biljić koja je u Zadruzi upoznala svog dečka Tomu Panića i njih dvoje su nakon izlaska iz rijalitija dobili i bebu.

Sada je Tomo opet ušao u Zadrugu ali bez Nadežde i ona uopšte nije zadovoljna ovom njegovom odlukom i boji se da ne doživi sudbinu Kije Kockar odnosno da je Tomo ne prevari javno i naočigled svih. Onaje davala i neke nesuvisle izjave o Zadruzi koje su mnoge zbunile a onda se u javnosti oglasila i njena majka Slavica koja je rekla da je Nadežda imala nervni slom i da je čak završila i u bolnici.

Oglasi – Advertisement