PRIJE 30 GODINA CECA JE BILA S NJIM U VEZI, a evo kako on danas izgleda: TEK DA MU VIDITE ŽENU!

0

Mediji su primijetili na svadbi Veljka i Bogdane da se nalazi i Vladan Lukić sa svojom suprugom.

Interesantan je dolazak Lukića pošto je on bio bivši fudbaler Crvene Zvezda, a kasnije i predsjednik istog kluba, ali je nekad bio u vezi sa Cecom Ražnatović.

On je i prvi Cecin momak za kojeg je javnost saznala, navodi Informer.rs

Popularni fudbaler i perspektivna pjevačica su svoju vezu počeli 1989. godine kad je Ceca u Beogradu krenula krčiti put prema zvijezdama, a Lukić je u to vrijeme igrao za Crvenu Zvezdu i bio je popularan fudbaler širom Jugoslavije.

Pričalo se i o mogućoj vjeridbi između njih dvoje, a kad je došlo vrijeme da Lukić ode na odsluženje vojnog roka, tad je i došlo do rastanka, a to se desilo 1990. godine.

Iznenadili su se mnogi što su ga vidjeli na svadbi Cecinog sina, obzirom da je bio u ljubavnoj romansi sa Cecom, a sad je oženjen čovjek, a i Ceca je zauzeta žena.

Evo kako izgleda njegova nova supruga s kojom je u ljubavi i s kojom je sretan:

Šta vi mislite o njoj, da li je po vama ona ljepša od Cece ili nije, možete nam reći?

Ceca je oduvijek važila za jednu od najboljih, najzgodnijih i najljepših naših pjevačica, Ceca poslije Arkana nije imala mnogo romansi, nikad se nije htjela ni udati, nikad nije htjela ni javnosti predstaviti, ali je nakon Arkana samo dva dečka predstavila javnosti, dok je ostale vješto krila.

Sad je u vezi sa Bogdanom i mnogo je zaljubljena i ispunjena s njim u vezi.