PRIJA SE TREBALA UDATI ZA OVOG MUZIČARA, POBJEGLA I OD KUĆE DA BI BILA S NJIM: Filip i ne zna za njega- EVO KO JE ON (FOTO)

0
8

Na našoj estradi nikada nije dosadno, pa čak ni sada u doba pandemije korona virusa. Pjevačica koja je uvijek interesantna za medije je svakako Aleksandra prijovič, koja je posebno interesantna zbog toga što joj je svekrva na neki način Lepa Brena koja je maćeha njenog supruga Filipa Živojinovića.

Ipak, malo ko zna da je Aleksandri brak sa Filipom zamalo drugi, jer je ona sa samo 15 godina bila pobjegla od kuće, jer se bila zaljubila u violinistu Momira Jovanovića, te se htjela i udati za njega. Na kraju je inervenirala i policija, pa se Prija vratila kući svojoj majci, jer je bila maloljetna, a Momir je bio punoljetan. Nedavno se Momir prisjetio tih dana, pa je novinarima rekao i svoju verziju priče.

Rekao je da su oboje tada bili mladi, te da nisu mnogo razmišljali o posljedicama, ali da je sada sve to iza njega, te da je danas sretno oženjen. Dok sa druge strane, Aleksandra baš i ne voli da priča o ovom svome dijelu života