Priča koja LEDI KRV U ŽILAMA: TROGODIŠNJAK NA ULICI SAM I BOS, nema čak ni jaknu. Ovo nijedno DETE ne zaslužuje!

0

Dječak Emir, koji je rasplakao mnoge svojom tužnom životnom pričom putem videa koji je objavljen na TikToku, osovjio je srca mnogih. Svaka osoba je slaba kada je dijete u pitanju, a njegove rečenice emotivno razbijaju čovjeka.

Kada ga je ugledao novinar, odmah mu je prišao te ga pitao prvo kako se zove, na šta je on odgovorio: “Emir”. Zatim mu je postavio pitanje koliko ima godina, a on je svojim umiljatim i drhatvim glasom rekao “Tli”. Ono što smo svi mogli vidjeti je ogromna tuga u očima ovog nedužnog djeteta. Također, novinar ga je pitao da li mu je hladno i je li mu zima, i to je trenutak koji je rasplakao mnoge.

Moglo se primjetiti po njegovim bosim nogama koliko je promrzao, i da stanje ovog djeteta nije nimalo bezazleno. Stojao je bosim nogama na kamenju, te su se mogle primjetiti i ogrebotine na stopalima. Samo dječak zna kroz šta prolazi i kako se osjeća. Na sebi je imao samo tanku duksericu, a kada su ga pitali za jaknu, odgovorio je da je nema. Svjedoci smo da je ovakvih slučajeva svakoga dana sve više, ali se nadamo da će nadležni organi reagovati te spasiti ovog nemoćnog dječaka.

Nakon što je ovaj video objavljen, svejdoci smo mnogobrojnih komentara koji su veoma pozitivni. Mnogo ljudi se javilo kako bi pružili pomoć i podršku Emiru, jer su kako kažu, vidjeli veliku tugu u njegovim očima. Nadamo se da će dječak biti spašen, te da će dobiti život onakav kakav svako dijete zalužuje.