PREVARENA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ?! Majka Nemanje Gudelja načinila ŠOK POTEZ, da li ga je namerno RASKRINKALA? (FOTO)

0

Svedoci smo kako u javnosti i medijama svako malo imamo neke vesti vezane za po mnogima najpopularniju Srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Poslednjih godina se i njena ćerka Anastasija Ražnatović veoma često nalazi u centru medijske pažnje. I ona je kako znamo krenula stopama svoje majke, te je za kratko vreme izgradila veliki krug obožavaoca njene muzike.

Njena ćerka Anastasija se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog svoje veze sa poznatim fudbalerom Srbije Nemanjom Gudeljom. Svi su mislili da će joj trebati duže vremena da preboli svoju prethodnu vezu sa Đorđe Kulićem, ali se sve izdešavalo brzo i sada je u vezi sa Nemanjom. Nekoliko puta je odlazila i u Španiju kod njega, a nedavno je i on prvi puta došao u Srbiju od kako su zajedno i tako upoznao njenu majku Cecu.

Nakon što se cela porodica Gudelj upoznala sa Ražnatovićima, objavili su jednu fotografiju na instagramu, a za 25. maj je zakazan “lom”, jer Anastasija slavi svoj rođendan. Kako je izjavila za srpske medije, majka nikako neće biti uključena u celu priču i ona će sve da sponzoriše. Pobrinula se za sve sama, a biće i pozivnice za njen rođendan. Kako saznajemo, ona već desetak dana organizuje ovu proslavu. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike, do dekoracija i torte koja košta 300 evra.

Nemanjina sestra Vanja i majka Olivera su na svojim instagram profilima obajvili fotku svog sina sa potpuno nepoznatom devojkom što je mnogima zasmetalo iako se najvjerovatije radi o obožavateljki. Ipak da li je morala to da uradi baš sada kada je on sada u vezi sa Anastasiom. Veliko je pitanje ili je možda na ovaj način željela nešto da poruči.