PRESLIKANA MAJKA, JANINA KĆERKA UZELA MIKROFON I ZAPJEVALA: Ima neobično ime, evo kako izgleda Janina nasljednica (FOTO)

0

Otpjevale su njih dvije pjesmu PANCIR koju inače izvodi Tanja Savić sa Vojažem i Breskvicom.

Nikad na odmet malo dobre zabave, a time se inače vodila pjevačica TANJA SAVIĆ kad je svoje pratioce na društvenoj mreži TIK TOK počastila sve snimkom na kojem pjeva u duetu kćerke svoje kolegice Jane Todorović, sa Kristinom Džulijet.

Obradovale su pjevačicine vjerne fanove pjesmom Pancir njih dvije, pjesma koja je kod mlađe publike itekako popularna, u originalu Tanja Savić pjeva sa Mihajlom Veruovićem Vojažem i Anđelom Ignatović Breskvicom, Kristina je Anđelin dio otpjevala, a Tanja Savić je svoj dio.

Nisu skidale osmijeh sa svog lica dok su pjevale, a pratioci su na društvenim mrežama bili i više nego oduševljeni radi toga svega.

Janina kćerka Kristina Džulijet samo 14 godina ima, uživa da svoju majkuk šminka, a nerijetko to pokazuje i pjevačica. Jana je jednom prilikom otkrila i tajnu imena svoje kćerke, pa je sljedeće rekla:

Moj muž je rekao da je njegova prva ljubav bila jedna Grkinja i da se zvala Kristina, želio je da se naša kćerka zove tako jer mu se dopada to ime. Džulijet je sretnje ime pošto se rodila u Americi, a tata je htio da ona ima neko umjetničko ime. To samo u pasošu stoji, rekla je ranije Jana Todorović.

Jana Todorović je jedna od rijetkih pjevačica koja svoju karijeru gradi na tome da nema skandala u svom životu, neko ko je glasom i stasom dospio ovoliko da budde jedna od velikih regionalnih zvijezda, da se traži karta više na njenim nastupima širom regije.