Trenutno Vijesti

Preslatka Elif izrasla u PRAVU LJEPOTICU! Od male djevojčice do VELIKE princeze, nećete vjerovati svojim očima(FOTO)

Često smo Vam pokazivali razne slike naših poznatih ličnosti, na primjer muzičara, sportista, glumaca i tako dalje, u periodu njihovog djetinjstva ili mladosti. Obično je to tema koje mnoge zanima i interesuje, pa smo danas spremili za Vas još jednu takvu temu. Ovu djevojčicu su svi viđali preko malih ekrana, posebno ljudi koji zaista uživaju u gledanju turskih serija.

Nekada prije dvije decenije, na vrhuncu su bile španske i indijske serije i sapunice. Rijetko ko je izbjegavao gledanje ovih serija pa nisu mogli ni jedan dan da propuste dešavanja u nekim epizodama. Pa su onda, na sreću mnogih ljudi, uveli i reprize pa onda možete da pogledate ono što ste propustili sutra dan. Takve serije su bile na rijetko kojem kanalu, dok danas imate i kanale koje su namijenjene samo za serije i sapunice.

Danas je dosta lakše pronaći seriju da gledate, ako ne na televizorima, onda možete jednostavno ukucati ime serije na internetu i gledati epizode koje Vas zanimaju. Djevojka po imenu Isabela Dallma je postala poznata preko takvih serija još 2009. godine. Ona je bila djevojčica koja je glumila Elif u turskoj seriji. Isabella je rođena u New Yorku, majka joj je iz Turske porijeklom, a otac je biznismen koji je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama. Isabela je, kao i svi mi ostali, jako aktivna na svojim društvenim mrežama.

Ona često sa svojim pratiteljima dijeli fotografije iz svog života, pa tako možemo da vidimo kako je ona iz djevojčice izrasla u veoma lijepu djevojku. I dan danas se bavi glumom, ali ipak, nije nadmašila svoju ulogu i uspjeh iz serije Elif. Pored glume, odlazi i u školu, pa se može reći za nju da je veoma organizovana i odgovorna, iako je poprilično mlada.

Oglasi – Advertisement