Prepoznajete li pevačicu? Danas je NAJBOGATIJA srpska folkerka, njeno bogatstvo vredi MILIONE – Nikada nećete pogoditi ko je u pitanju! (FOTO)

0

Svesni smo da na estradnoj sceni postoji veliki broj pevača i pevačica koji svoje karijere više grade na tome što su popularni, na izgledu i kontraverzama. Svakako je da pored takvih ima i suprotnih primera, tačnije onih čije karijere traju već nekoliko decenija te su doživeli veliki uspeh zahvaljujući svom radu, trudu i talentu.

Jedna od takvih je definitivno i poznata pevačica Dragana Mirković, čija je karijera od samog početka bila skoncentrisana na pevanje, a ne na kontraverze i slične skandale. Zaista je veliki uspeh za jednu javnu osobu kada tokom svoje karijere nikada nije niko pisao nešto ružno o vama.

Kada je u pitanju njen privatni život, Dragana također nema ništa čega bi se trebala stideti. Ona se na estradnoj sceni pojavila kada je imala tek 17 godina sa pesmom “Kroz šljivike i livade”, koji je bio veliki hit. Dobila je nadimak “Luče iz Kasindola”. Isto tako mnogi ne znaju informaciju da ona tada nije imala velike ambicije da postane poznata pevačica.

Nakon pomenutog prvog hita počeli su da se redaju albumi i još veći uspesi. Dragana danas važi za jednu od najpoznatijih ali i najbogatijih pevačica na estradi. Ona je svojim talentom, glasom i pesmama opravdala sve to, ali je pored toga dokazala da je i itekako poslovna žena, kada je pre gotovo dve decenije pokrenula prvu muzičku televiziju na ovim prostorima pod nazivom DM SAT. I to se ispostavilo kao pun pogodat, te joj je donelo ogroman novac.

Njen muž Toni je također nasledio od svoga oca veliku poslovnu imperiju, te ju je vremenom i proširio. Njih dvoje žive u velikom dvorcu u blizini Beča. Imaju sina i kćerku koji su sada već odrasli ljudi, ali ne žele da se eksponiraju u javnosti. Na naslovnoj fotografiji se nalazi upravo ona iz svojih tinejdžerskih dana, pre pojavljivanja sa prvom pesmom. Malo ko bi je prepoznao, a poznato je i to da je ona godina radila određene korekcija na svom licu.