Na početku veze s Matejom Kežman, Tara Šumonja još je bila u braku s prvim suprugom. Njezin bivši suprug bio je dijete beogradskog odvjetnika Milutina Mutija Perišića, koji joj je bio draga ljubav i društvo iz djetinjstva. Znali su se od malih nogu a njihovo prijateljstvo je kasnije kada su bili tinjedžeri preraslo u ljubav.

Tara i Milutin vjenčali su se u mladosti, no nakon samo 5 godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem. Shvatili su da su oboje bili nezreli i da žele drugačije stvari u životu. Tara je kasnije utjehu i zadovoljstvo pronašla u Matejinom društvu. Unatoč raskidu veze, Tara i Milutin zadržali su srdačan odnos. Međutim, poražavajuća vijest o Milutinovoj iznenadnoj smrti ostavila je Taru shrvanu tugom.

Riječ je o Milutinu Muti Perišiću koji je preminuo 8. listopada ove godine u Vijetnamu. Njegova trenutna dob u trenutku smrti bila je 33 godine. Pogrebna služba u spomen na njegov život održat će se 27. studenoga u gradu Beogradu. Nakon vijesti, supruzi Mateje Kežman još uvijek nema traga.

Jedan od Tarinih prijatelja progovorio je za medije o njezinoj vezi s Mutijem, rekavši: “Dopustite da vas podsjetim na Tarinu ljubav prema Mutiju. Tara i Muti dijelili su ljubav koja je bila iskrena, ali je po svojoj prirodi bila i dječja. To pokazuje i činjenica da su i nakon vjenčanja oboje nastavili živjeti sa svojim roditeljima. Promatrali su jedno drugo na isti način kao kad su izlazili – izlazili su s prijateljima, šalili se i dobro se zabavljali. Vjenčanje su proslavili feštom, a svi su se poprilično napili. Tara je nosila crvenu haljinu, a njihovo vjenčanje održano je 1. siječnja 2011. godine”.