Preminuo i poslednji PRAVI SRBIN! Niko ne može sakriti suze…(FOTO)

0

Svedoci smo da su se poslednjih par godina na estradnoj javnoj sceni desili brojni smrtni slučaji poznatih ljudi. Recimo, šokantan je podatak da je samo u 2021. godini u Srbiji poginulo čak 19 poznatih osoba. Nedavno smo bili svedoci kada smo čuli da je svoj život nažalost oduzeo i poznati srpski glumac Bojan Lazarov, tako što je skočio sa Brankovog mosta.

Pre dve godine je ovo isto pokušao ali ga je prekinula policija.. Ovaj put nije hteo skočiti u Savu, već na travnati deo izpod mosta, tako da za njega nije bilo spasa. I krajiška muzička scena je prošle sedmice ostala bez jednog pevača, a to je Lazo Pajčin. Mnogi od vas sigurno niste znali da je on zapravo prvo koleno Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baje malog Knindže.

Za one koji ne znaju, neke od njegovih najpoznatijih pesama su: “Čuvaj mi se sine, Milice kćeri, Pozdravi mi Krajinu, Udarac u prazno, Malo Slađa, malo Zorka” i mnoge druge. Također je poznato da je bio dobar svirač na basu, pa je često svirao i sa Gocijem Ristićem u grupi Goci i Lazo.

Sahrana je održana pred velikim brojem prijatelja i rodbine a glavni govor za svoga pokojnog rođaka je držao Baja Mali Knindža. Živećeš, Lazare, dok god zadnji Srbin postoji jer veliki ljudi nikad ne umiru”. Koliko je samo bila emotivna situacija, pokazuje i podatak da je sve najteže podnela njegova majka Stana, koja se savila do poda i kukala, a Baja je otkrio koliko je njegov rođak zapravo bio veliki čovek. Iako je umirao u jako velikim bolovima, on je opet Baju pitao, da li mu je majka išta jela? Nije hteo da plače i da kuka, iako je imao jako veliki razlog za sve to, nije hteo da potresa ukućane.