Ko je preminula Rada Matić, žena koja je optužila Marjanoviće za Jelenino ubistvo – Sve poruke je predala policiji

0

Rada Matić koja je srpskoj javnosti postala poznata nekoliko mjeseci nakon ubistva pjevačice Jelene Marjanović je preminula u svojoj 41-oj godini u Beču. Da podsjetimo ona je tada izašla u javnost sa tvrdnjama da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, Jeleninim suprugom protiv kojeg se trenutno vodi postupak pred sudom u kojem je i osumnjičen za djelo ubistva.

Kako je Rada tvrdila on se sa njom dopisivao samo mjesec dana nakon smrti svoje supruge i kada je dala medijima prepisku koju je imala sa njim a to je obrazložila riječima da želi da se prave ubice napokon otkriju. Rada je tada tvrdila da su Jelenu ubili članovi porodice njenog supruga pod vođstvom Zoranove majke a da je riječ o žrtvovanju u jednoj sekti kojoj Marjanovići pripadaju.

 

Navodno je u ritualu Jelena ubijena baš 3.aprila i to sa 33 udarca što je asocijacija na Isusa Hrista koji je isto preminuo na taj dan i imao je 33 godine. U porukama kojih je bilo preko hiljadu mnoge su imale eksplicitan sadržaj što je dokaz da Zoran nije bio ucveljeni udovac kakav se pokazivao pred javnosti.

Rada je rekla da nije imala namjeru da ima ikakav odnos sa Zoranom nego je željela da otkrije šta se desilo sa Jelenom pa se igrala detektiva. Kada je poruke predala policiji oni su navodno bili šokirani njihovim sadržajem što je za nju bio dokaz da policija nije prislušivala Zoranov telefon. Ona je tada javno optužila Marjanoviće i dodala da joj je i Zoranov otac Vladimir slao erotske poruke te da ju je pozivao na orgije.