PRELIJEPA DEVOJKA ME ZAUSTAVILA, DALA 50€ I REKLA-” Kusur ne treba, vozi na Brankov most!” – Odmah mi je bilo sumnjivo – ISPOVIJEST TAKSISTE I STRAŠNOJ SITUACIJI U KOJOJ SE NAŠAO! (FOTO)

0

Svedoci smo kako svako malo vremena čujemo neki novi slučaj samoubistva u našoj regiji. A i procenti samoubistava svakako u svetu iz dana u dan rastu, pa tako i kod nas. Ono što je još više tužnije je to da se sve više mladih ljudi odlučuje na ovaj najužasniji poduhvat. 

Pre par dana je jedna mlada devojka iz Srbije sprečena da skoči sa Brankovog mosta. Zahvaljujućo brzoj i efikasnoj reakciji jednog takstiste ona nije uspela u svome planu. Taksista se zove Nikola Golubović i on je tom prilikom medijima ispračao svoju priču o ovom događaju.

On kaže da je u bio u noćnoj smeni, te je dobio poziv da dođe na jednu adresu. Došao je i čekao ispred zgrade. Pojavila se mlada devojka koja je sela u taksi i dala mu 50 evra. On je rekao da će joj vratiti kusur kada dođu na odredište, na šta mu je ona odgovorila da nema potrebe za vraćanjem kusura. Njemu je to već bilo čudno i sumnjivo. Pitao ju je pitao gdje da je vozi, a ona je rekla da želi na Brankov most.

Kada su krenuli, devojka ga je zamolila da malo pojača muziku u kolima. Nakon toga je on primetio da plače. Upitao ju je u čemu je problem. Zatim mu je devojka pokazala sliku svoga sestrića te je rekla kako ga rijetko viđa, jer njena sestra živi u inostranstvu. Kada su bili blizu Brankovog mosta, ona je spremala da izađe bez da je uzela kusur, te je ostavila i svoj mobitel i rekla da ga može uzeti sebi, jer njoj više ne treba. Tada je taksista shvatio da ova devojka planira da uradi užasnu stvar. Kada su došli do tunela, on je okrenuo auto i krenuo nazad ka njenoj zgradi. Ostatak pročitajte ovde.