PREKRIVENA KRISTALIMA, U TANGAMA I NA ŠTIKLAMA TRČI PO DVORIŠTU: JK u luksuznom izdanju napravila snimak od kog PADAJU VILICE!

0

Javne ličnosti sa estrade veoma često na sebe privuku pažnju onda kada osete da nisu dovoljno zastupljene u medijima. To većinom rade kroz kontraverze i skandale iz privatnog života. Jedna od takvih je definitivno Jelena Karleuša koja je po mišljenju mnogi najpopularnija pevačica regiona. Za nju ne važi ovo pravilo, jer ona ništa ne mora da se trudi oko popularnosti, jer o njoj se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Sebe naziva “divom” mada joj mnogi zamere na ponašanju zbog toga što ima dve mlade ćerke i time im ne daje lep primer. Ona je izgleda shvatila šou biznis u pravom smislu kao što su to neke zvezde poput Bijonse ili Kim Kardašijan. Ona ima prepoznatljiv modni stil sa kojim intrigira svakim svojim javnim pojavljivanjem. Svakako i na društvenim mrežama je jako popularna i često objavljuje svoje fotografije. Ona je sada postavila na društvene mreže jedna provokativni video koji je izazvao pravu lavinu komentara. Video pogledajte na ovom linku.