PREKO OVOGA JOJ NE PRELAZI: Otkriveno poreklo snaje Lidije Vukićević i sve poteškoće koje ima sa slavnom svekrvom! (FOTO)

0

Mnogi ljudi znaju ko je poznata glumica Lidija Vukićević, koja se pojavila početkom osamdesetih godina i važila za s*ks simbol Jugoslavije. Mnogi znaju i to da ona više od trideset godina kasnije izgleda i više nego dobro za svoje godine, te je jako popularna na svojim društvenim mrežama, naročito instagramu, gde redovno postavlja fotografije.

Mnogi je pamte po pojavljivanju u filmu Žikina dinastistija iz 1985. godine. 1985. godine, tačnije, sedmom nastavku filmskog serijala „Lude godine“, u kome je tumačila ulogu atraktivne kućne pomoćnice Lilike. Rođena je 20. jula 1962. godine u Kraljevu, a sada živi i radi u Beogradu. 1991. godine glumica se udala za bivšeg jugoslovenskog fudbalera i reprezentativca Mitra Mrkelu. 1992. godine su dobili sina Andreja, a tri godine kasnije Davida. Stariji sin je fudbaler, a mlađi želi da postane pilot.

Poznato je da je Anrej već godinama unazad u vezi sa Nađom Ilić. Mora se priznati da je ona itekako atraktivna i lepa devojka. Nakon što je on počeo da objavljuje fotografije sa njom na svome instagramu, svi su se pitali iz kakve porodice ova devojka potiče, te čime se inače bavi. Ona se inače već dugi niz godina uspešno bavi manekenstvom i također ima angažmane po celom svetu.

Ona je od samog početka svoje karijere bila u velikim svetskim gradovima, kao što je Šangaj i Njujork. Dakle, ona je neko ko mnogo putuje. Također ima i dve sestre i jednog brata. Ona je više puta pokazala da joj je porodica na prvom mestu, te se mnogi pitaju hoće li joj Lidija uzeti za zlo što je često odsutna i što joj “uzima” njenog prvog sina.