Predivno je, iako malo prerano! Viki i Taške presrećni zbog novosti: Sin Andrej nije mogao više da ih usreći (FOTO)

0

U nastavku ovog članka ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa domaće javne scene, a kako ste mogli i sami da zaključite odnose se na jedan od naših najpoznatijih i sloboddno možemo rećo o najskladnijih parova sa javne scene.

Naime, radi se o Viki Miljković i Taške Tašković. Oni su u braku sada već dugi niz godina u kojem su dobili sina Andrja koji je danas jedan odrastao čovjek pa ćemo malo više danas njemu da se posvetimo.

Radi se o tome da je on u zadnje vrijeme veoma često tema medija kako zbog toga, jer je on dijete poznatih roditelja, tako isto i zbog toga jer on ima djevojku pa je njegov profil na društvenoj mreži Instagram preplavljen sa njihovim zajedničkim objavama.

Očigledno je da je on emotivno ispunjen, da ima veoma sretnu vezu i da ga ta veza ne sprječava u tome da on u školi bude dobar, baš onako kako to njegovi roditelji od njega očekuju, a pored svega toga on je vrlo ažuran kada je riječ o porodičnih zaduženjima.

Iz aviona se vidi da on prema svojim roditeljima gaji veliko poštovanje i ono što je veoma zanimljivo, on zbog popularnosti svojih roditelja i toga što može da ima što god ne poželi nije postao tatin i mamin razmaženi sin, a isto tako njega slava niti mediji nikako ne zanimaju,

On živi vrlo povučeno ne opterećuje se glamurima i luksuzom, a pored njegove djevojke, posljednje pola godine on se posvetio i tenisu koji redovno trenira