Pred smrt otkrila crnu tajnu… KR*NIČKI ME JE TUKAO, PA BI MI NAREDIO DA LEGNEM I SIL*VAO BI ME: Legendarna pevačica prošla kroz PAKAO sa svojim partnerom

0

Muzika je prvenstveno obilježila život Tine Tarner, koja je ostavila trag u njenom životu. Nazvali su je mnogi ženom laom, a malo ko zna šta je ona sve proživila. Jedna od stvari koja je obilježila njen život je sigurno njen brak sa suprugom i muzičkim partnerom Ajkom. Oni su proveli 16 godina u braku, te je ona sve to vrijeme od njega proživljavala zostavljanje i maltletiranje. Rekla je da je brak sa suprugom bila čista formalnost, i da mu je poslužio kako bi se izvukao iz nezgodne situacije sa bivšom suprugom, koja je htjela uzeti novac od njega.

Njih dvoje su se 1962. godine vjenčali, a Ajk je imao do tada gomilu bivših djevojaka i par propalih brakova.Tina nije htjela za njega da se uda, ali nije imala drugog izvora jer su imali već četvero djece i zajedničku muzičku karijeru. U Los Anđelesu ga je ugledala prvi put kada je nastupa skupa sa svojim bendom. Tina je imala samo 17 godina kada su se upoznali. Ajk je bio oduševljen njenim pjevačkim sposobnostima, te joj je pomogao kada je u pitanju njena karijera. Rekla je da je jednom prilikom pokušala da se smakne, i popila je 50 tableta za spavanje, te je završila u bolnici na ispiranju želuca.

Koristio je i opojne droge jer je smatrao da će poboljšati njegov seks*alni život. Tada je odnos sa njim bio poput silo*anja, udarao ju je konstano. Jednom je prilikom polio vrućom kafom po licu, nakon čega je dobila opekotine trećeg stepena. Može se reći da je ona jaka žena i da je uspjela sve ovo da izgura.