PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Mesec u aspektu sa Uranom – 3 znaka neka se PRIPREME

0

Mnogi smatraju da je april mesec veoma lep mesec, te je mnogima drag zbog činjenice da tada kreće proleće. Mnogi astrolozi smatraju da je mesec april veoma jak energetski mesec, te da se tada u kosmosu odigravaju veoma bitna dešavanja, koja utiču i na nas same.

April je mesec za koji mnogi astrolozi tvrde da je najmoćniji u godini. Očekuju nas brojni aspekti, a nakon jučeranje moćne konjukcije Jupitera i Neptuna, stiže Mesečev aspekat sa Uranom iz Bika. Ovo može biti idealno vreme za puno razmišljanja, s naglaskom na smišljanje eksperimentalnih načina pristupa svemu što treba učiniti i zamišljanje novih ideja na koje ćete se usredotočiti u svojoj budućnosti.

Biće korisno pronaći kreativne izlaze za pokretanje energije kroz vas, bilo da se radi o fizičkom naporu ili umetničkom izražavanju. Ako danas primite prolazni bljesak uvida, posvetite mu dodatnu pažnju, na primer, zapišite ga i poradite više na njemu u svom umu. Moguće je da vas početna iskra misli koju primite može dovesti do značajnih inovacija u vašem životu u budućnosti. Ovo takođe može biti zabavan dan za izlaske na društvene interakcije s prijateljima ili prisustvovanje društvenim događajima s većim grupama ljudi – sve što ima kreativno i poticajno okruženje.

Mesec u aspektu sa Uranom snažno će delovati na Device, Bikove i Jarčeve. Devica će ovaj dan doživeti kao ličnu transformaciju. Vreme je da donesete rizičnu odluku koja može da vas odvede u svetliju budućnost. Za bikove je ovo dan za svaki vid susreta! Očekuje vas poziv za izalazak na mesto javnog tipa i to obavezno treba da prihvatite. Te na kraju, jarčevima sledi nova ponuda za putovanje. I ovo za njih predstavlja dan za sticanje novih znanja.