Kada je Irfan Mensur bio oženjen Srnom Lango, tvrdio je da je otac tri sina: svog, Srninog iz prethodnog braka i jednog kojeg su zajedno imali. Aleksa je prije veze u prvom braku rodila Srnu, dok je Irfan s prvom suprugom dobio sina Filipa. Važno je napomenuti da je Pavla, koja se također bavila glumačkom karijerom poput svojih roditelja, rođena nakon njihova vjenčanja. Ipak, Srna i Irfan su se na kraju razveli. Irfan Mensur, poznata ličnost i glumac poznat po svojim brojnim kultnim ulogama, prethodno je bio oženjen manekenkom. Godine 1985. Irfan Mensur i Ljiljana Perović, cijenjena manekenka u bivšoj Jugoslaviji, dobili su sina Filipa Mensura.

S žarkom sam strašću stupila u bračnu vezu s Irfanom. Ljubav koju sam osjećala prema njemu bila je ogromna, a on mi je uzvratio osjećaje, čineći naš izbor da se vjenčamo logičnim. Oboje smo bili mladi; Bila sam samo godinu dana mlađa od njega kad smo se odlučili vjenčati. Biti s njim u bilo kojem svojstvu bilo mi je od iznimne važnosti. Iako se tijekom naše zajednice nismo susreli s nesretnim pojavama, gledajući unatrag, vjerujem da bi bilo pametnije udvarati se nekoliko godina prije nego što se obvežemo na brak. Ljiljana Perović je 2008. progovorila o vlastitom braku i razvodu koji je uslijedio. Navela je da ni ona ni njezin partner nisu bili potpuno zreli kada su se odlučili vjenčati. Išli su prečacima i nisu uložili dovoljno vremena i truda u svoju vezu. Ipak, vjeruje da se njihov brak mogao spasiti te da bi i danas bili zajedno da su napravili korak unatrag i preispitali svoje prioritete.

Irfan ima gledište koje je u skladu s gore navedenim osjećajima. Kada su ga upitali o čimbenicima koji su doveli do raspada njegovog braka, Irfan je izjavio da i njemu i njegovoj bivšoj supruzi nije bila jasna bitna svrha braka, što je izazvalo mnogo zabune. Među njima nije bilo sukoba; nego su oboje došli do zajedničke spoznaje da je vrijeme da započnu novo poglavlje u svojim životima. Kao roditelji, složili su se da neće nametati nikakva ograničenja na način na koji će komunicirati sa svojim sinom, Philipom, dopuštajući mu da raste i napreduje pod njihovom skrbi. Prema njegovim preferencijama, vrijeme s Filipom ravnomjerno dijele.