Pre 20 godina pronađen je MRTAV u stanu, a sada je njegova fotka sa Draganom Mirković HIT na mrežama (FOTO)

0

Prije dvadeset godina je jedan od najboljih pjevača narodne muzike Rođa Raičević pronađen mrtav u stanu u kojem je živio kao podstanar. On je tada imao 44 godine a  pričalo se da je umro od predoziranja ali to nikada nije potvrđeno.

Vrlo često se spominje i misterija vezana za njegov kofer koji navodno i dan danas stoji u stanu u kojem je pjevač živio i niko nikada nije došao po njega i njegove druge privatne stvari. Komšije kažu da taj kofer stoji u stanu već 20 godina i da se priča da pripada Rođi ali niko nije došao po njega a komšije ga ne diraju.

Čovjek koji je pjevaču izdavao stan je ispričao za medije kako mu se Rođa predstavio kao sportista i došao je u trenerci na prvi razgovor. Poslije je tek saznao da je u pitanju poznati pjevač a viđao ga je jednom mjesečno kada bi dolazio po kiriju. Od komšija je čuo da je stalno dovodio djevojke a jedna je bila sa njim i te noći kada mu je pozlilo i ona je i pozvala hitnu pomoć.

Međutim kada su doktori došli on je već bio mrtav a prema riječima djevojke uizmao je tu noć velike doze nedozvoljene supstance. Nedavno se na internetu pojavila i fotka na kojoj se nalazi Rođa u društvu Dragane Mirković koja je bila njegova dobra prijateljica. Na fotki se nalazi i Nada Topčagić, odnosno vide se njene grudi što su mnogi komentarisali kroz šalu. Uz sliku se nalazi i objava koja glasi da se Dragana nalazi u društvu najvećeg šmekera devedesetih.