PRAVOSLAVKA ILI MUSLIMANKA MAIDA?! Napokon OTKRIVENA PRAVA ISTINA O Maji Berović, NE MOŽE VIŠE DA KRIJE!

0

Javne estradne ličnosti iz dana u dan sve više privlače medijsku pažnju, kako svojim radom tako i privatnim životom. Poznato je da mnoge zvezde najviše se oslanjaju na kontraverzama i sličnim stvarima i da tako drže medijsku pažnju. Takva i nije baš Maja Berović i ona je neko o kome se ne piše ništa loše. Ona je sve ove godine vredno radila i uspela da bude u vrhu popularnosti. Donosimo vam jednu priču koju je dugo vremena skrivala od očiju javnosti. Saznajte o čemu je zapravo reč!

Pre svega, Maja Berović, poznata kao Maya, je srpska pop-folk pevačica poreklom iz Bosne i Hercegovine. Rođena je 8. jula 1987. godine u Malešićima naselju u opštini Ilijaš kod Sarajeva. Maya je izjavila da se zaljubila u svog supruga Alena Dragosava kada je imala sedamnaest godina. On je dolazio na njene nastupe, a pošto je bila maloletna, čekali su da napuni osamnaest godina da počnu da žive zajedno. Finansijski i moralno joj je pomogao da snimi prvi album.

Pored što je jedna od najpoznatijih i najprepoznatljivih pevačica, ona ima također i prepoznatljiv izgled koji postiže vrednom treningu u teretani, a često odradi trening i posle nastupa. Aktivna je na društvenim mrežama i ima veliki broj pratilaca, čak preko jednog miliona na instagramu. Često je znala biti na meti raznih komentara oko njenog porekla, pravog imena i veroispovesti.

Ona je naime svojevremeno demantovala razne špekulacije na društvenim mrežama o tome da je njeno pravo ime Majda i da je muslimanske veroispovesti. Kada je to u pitanju, svoj odgovor je dala tako što za sebe kaže da je vernica, ali pravoslavne veroispovesti, te  se venčala između ostalog na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja je omogućavala da ostvari ono što je zamišljala sa svojim partnerom.