PRAVDA JE ZADOVOLJENA ! SLIKALI SU NJEGOVI TIJELI, A SADA MORAJU DA PLATE ODŠTETU !

0

Svijet je ostao u šoku kada je 2020. godine kao bomba odjeknula vijest da je slavni NBA košarkaš Kobi Brajant tragično izgubio život. Sa njim je tada bila i njegova kćerka. Ooni su 26. januara nastradali u helikoperskoj nesreeći.

Vanesa Brajant, udovica pokojnog slavnog košarkaša Kobija Brajanta, tužila je Los Anđeles zbog toga što su policajci fotografisali mjesto helikopterske nesreće i djelili okolo fotografije na kojima se vide spaljena tijela njenog muža, kćerke i još sedam preostalih putnika,koje su završile na društvenim mrežama i postale viralne. Sada je stigla pravda.

Odlučeno je da Los Anđeles mora da obešteti Vanesu Brajant, kao i ostale srodnike poginulih lica, sa ukupno 15 miliona dolara, prenose vodeći američki mediji.

Vanesa Brajant je tokom izricanja presude stavila šake na lice i počela da plače, dok nakon izlaska iz sudnice nije govorila za medije.

Obratili su se samo advokati porodice Čester, čiji su članovi takođe bili u helikopteru u vrijeme nesreće, a njihova kratka poruka je da su zadovoljni presudom.

Podsjećanja radi, Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine kada je sa svojom 13-godišnjom kćerkom Đijanom krenuo na košarkašku utakmicu.Vanesa Brajant ostala je bez supruga i kćerke, ali utjehu joj pružaju kćerke Natalija, Bjanka i Kapri. Nakon sukoba sa sopstvenom majkom, zbog čega ju je čak i tužila, Vanesa je otkrila da je jedno vrijeme boravila na hrvatskom primorju, ponajviše zbog najstarije ćerke Natalije Brajant.

Ukupno je tragično izgubilo život devetoro ljudi, a ubrzo su počele da se djele i šire fotografije njihovih tijela zbog čega je Vanesa tužila grad