PRATILA I UHODILA! Jelena Karleuša za DOKAZ Duškove prevare bila spremna da izdvoji BRDO NOVCA!

0

Celi Balkan a i šire znaju ko je Jelena Karleuša. Ona je definitivno jedna od javnih ličnosti o kojoj se najviše u medijima pište. Većinom su to skandali, koje ona itekako zna često da izazove.

Kako je poznato, ona je u braku sa popularnim fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina u braku. Naime, od samoga početka braka između njih su počele i priče o tome da Duško Jeluenu vara, te se često pisalo da je on u vezama sa brojnim ženama iz javnog života Srbije.

U vreme njihovog večnanja, Duško je bio fudbalska zvezda u usponu. Bio je mlad, zgodan te su mnoge žene želele da budu sa njim. Jelena se zaista sve ovo vreme trudila da niti jednoj ženi dozvoli da dođe blizu Duška, te se nikada nije prepuštala slučaju. Ona je jedne prilike izjavila da niti jedna žena ne treba nikada da se opusti i da bude sigurna u svog partnera. Priznala je da je Duška više puta testirala, tako što mu je postavljala razne zamke. Ali on nikada nije upao u njih.

Par puta je također izjavila da je njihov brak dobar i što opstaje zbog dve predivne ćerke. Svojevremeno kada su kružile priče o Duškovoj neveri, priča se da je Jelena ponudila veliku svotu novca ako joj neko donese relevantne dokaze o tome svemu. Tako je jedne prilike nudila 10.000 evra onome ko donese takav dokaz. Ali je bila skeptična povodom toga jer je bila sigurna u sebe da je nemoguće da bi nju iko mogao prevariti, te da smo to može budala da uradi s obzirom da je ona sjajna žena.