PRAŠINA U STANU ME IZLUĐIVALA, A ONDA MI JE SVEKRVA DALA ODLIČAN RECEPT: Sad čistim kuću trostruko rjeđe A SVE BLISTA

0

Ne ostavlja nam mnogo vremena užurbani način života da bi mogli čistiti kuću stalno, a pogotovo sa brišemo prašinu sa stvari.

Sredstva za čišćenje najčešće uzimamo u prodavnicama, problem je što na ljudski organizam djeluju negativno sastojci koji se nalaze u njima, od raznih iritacija kože pa sve do toga da imaju kancerogeno dejstvo u sebi.

Ipak, na sreću, možemo napraviti i sami sredstvo koje nije tako strašno za ljudski organizam, a možemo i da uštedimo novac na tome.

Ono što vam je potrebno su sljedeći sastojci kao što su:

– jedna šolja vode

– jedna četvrtina alkoholnog ocata

– dvije supene kašike maslinovog ulja

– deset do petnaest kapi esencijalnog ulja

Pripremiti ćete vrlo lako i jednostavno, a ono što će vam biti potrebno je da imate praznu bocu sa raspršivačem, a to ćete dobro prije upotrebe promućkati, a potom ćete naprskati tečnost na površinu koju brišete, ili ćete na krpu, a potom ćete obrisati orašinu. A zahvaljujući ovom moćnom prirodnom sredstvu, vi ćete trostruko rjeđe brisati prašinu.

Mene je prašina stalno izluđivala u stanu, ali mi je svekrva dala dobar recept, i sad tri puta manje čistim kuću radi toga. Blista mi cijela kuća, i mnogo sam joj zahvalna što mi je olakšala taj dio.

Nadamo se da će i vama ovo pomoći, da ćete isprobati moj savjet, i da ćete uspjeti da riješite svoje probleme barem djelimično. Nećete morati često da čistite, a i neće biti štetno po vaše zdravlje jer koristite nešto na prirodnoj i biljnoj bazi.

Nadamo se da vam se sviđa.