Trenutno Vijesti

Poznatoj voditeljki šlic došao do pupka: Samo što je prekrstila noge, sve krenulo: SVI u studiju odmah pogledali DOLE (FOTO)

U Srbiji postoji veliki broj poznatih voditeljki koje pred svoje elokventosti i oštrog uma imaju i odličan izgled i gledaoci ih jako vole. Dea Đorđević, Sanja Marinković, Jovana Joksimović su neke od njih a u ovu elitu svakako spada i Irina Vukotić koja je jako profesuoinalna i već dugi niz godima se bavi ovim poslom.

Njeni počeci sežu do 2000-te godine kada je startala na državnoj televiziji na njenom trećem kanalu. Odatle je prešla u Emotion produkciju i tu je vodila emisiju Sve za ljubav koja je bila jako popularna a nakon toga je vodila i rijaliti Veliki brat. Ono što je interesantno je  da je vodeći Velikog brata našla i svoju ljubav i poslije se udala za jednog od takmičara ovog rijalitija.

Sava i ona su se zaljubili jedno u drugo nakon što je on napustio kuću Velikog brata i sklopili su brak u kojem su dobili i kćerku kojoj su dali ime Iskra. Njihov brak nije dugo potrajao i razveli su se nekoliko godina kasnije. Irina sada radi kao voditeljica jutarnjeg programa i izgleda još zanosnije nego kada je bila puno mlađa.

Ona je omiljena i zbog toga što je uvijek bila skromna i jednostavna i oblačila se primjereno i ponašanje joj je bilo a mjestu. Mnoge je iznenadila u jednoj emisiji jutarnjeg programa svojim stajlingom, a na sebi je imala crnu suknju koja je bila duga ali je imala čitavom dužinom rajfešlus. Ona je prekrstila noge u jednom trenutku a rajfešlus se otkopčao skoro do kraja i bljesnule su njene vitke noge.

Oglasi – Advertisement