POZNATI SRPSKI STRUČNJAK OTKRIO ŠTA NAS ČEKA 12. APRILA- Ovaj fenomen će mnogima da PROMIJENI ŽIVOT- OVE PROMJENE MORAJU DA SE DESE (FOTO)

0

Mnogi smatraju da je april mesec veoma lep mesec, te je mnogima drag zbog činjenice da tada kreće proleće. Mnogi astrolozi smatraju da je mesec april veoma jak energetski mesec, te da se tada u kosmosu odigravaju veoma bitna dešavanja, koja utiču i na nas same. 

U ovome tekstu ćemo upravo da govorimo o tome. Radi se o jednom određenom danu meseca aprila, koji se približava, a to je 12. april. Taj dan predstavlja veoma važan datum kada je astrologija u pitanju. Isto tako, ovo se ne dešava svake godine, već svakih 166 godina i upravo je ovo godina kada će se desiti.

Na jednoj televiziji je gostovao poznati astrolog iz Srbije po imenu Dušan Veličković, koji je otkrio šta će se tog dana desiti svim horokospkim znakovima. Rekao je da trenutni istorijski aspekt nije najbolji, ali da nije ni loš, te definicija aspekta zavisi od nas samih. Zatim je rekao da je kada je konjukcija u pitanju, to se misli na dve planete u jednom stepenu. Jupiter koji vlada Ribama i Neptun, Bog mora i to na stepenu na kom se nalazi fiksna zvijezda. Sve se dešava u jednom istorijskom trenutku. Identične vesti su bile prije 166 godina, 17. marta 1856. godine. Naime, tada je završen je rat oko Krima.

Dodao je da sve ovo ovisi o životnome dobu u kojem se nalazimo, da će ovaj događaj za neke biti blagoslov, a za neke kazna. Zatim je izrekao prognozu za neke horoskopske znakove, a ovaj događaj se najviše odnosi na ribe, te rekao da će pozitivno uticati na njih. Ostatak pročitajte ovde.