Trenutno Vijesti

Poznati srpski glumac ljubi 32 godine mlađu studenticu, DEDA JOJ MOŽE BITI! Procurile SOČNE slike u javnost(FOTO)

Danas je postalo sasvim normalno da djevojke stupe u vezu ili čak i u brak sa muškarcima koji su od njih dosta godina stariji. I prije je to bilo zastupljeno, ali tada su se gledale prednosti muškarca koji je s tim godinama već dosta i iskusniji. Danas, mnoge takve veze ili brakovi počinju zato što su žene u njima pronašle materijalnu korist. A mi Vam danas donosimo jednu takvu priču.

Poznati srpski glumac Nebojša Kundačina ima 59 godina, i nedavno je stupio u vezu sa studenticom koja ima samo 32 godine. Ipak, radi se o razlici koja je čak 27 godina, a to svakako nije malo. Studentica se zove Marija Skočović i ona je išla na fakultet dramskih umjetnosti. Bila je studentica koja je redovno išla na svoja predavanja i vježbe, a upravo na tim pozorišnim daskama je i Nebojša Kundančina imao probe za svoje predstave.

Kada je Marija vidjela njegovu predstavu, bila je oduševljena pa je tako često išla na njegove predstave. Jednom prilikom kada je došla na predstavu, usudila se da sačeka ovog glumca kako bi ga upitala nešto. Glumac joj je rado odgovorio na pitanje, ali joj je i dao prijedlog. Prijedlog je bio da popiju kafu zajedno kako bi joj mogao odgovoriti na sva pitanja koja ova mlada studentica ima.

Glumac je ostao oduševljen njenim pitanjima i njenim načinom zrelog razmišljanja, a to ga je automatski i privuklo kod nje. Oni su nakon toga ubrzo uplovili u vezu i nakon toga su se vjenčali. Oni su i danas u sretnom i uspješnom braku, iako su mnogi zli jezici osuđivali ovo i pokušavali da ih razdvoje.

Oglasi – Advertisement