Trenutno Vijesti

Poznati srpski glumac doživio nesreću, kolege u suzama: Objavljeni svi detalji! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca mlađe generacijeje Miloš Biković kojeg su gledaoci upamtili po njegovoj ulozi u filmu i seriji Montevideo Bog te video, a najveću popularnost je stekao filmom a kasnije i serijom Južni vetar nakon koje je postao idol mnogima a djevojke su počele da lude za njim.

Miloš je jedno vrijeme proveo i u Rusiji i tamo snimao filmove i serije i bio je i u vezi sa jednom poznatom ruskom glumicom ali su se razišli. On je trenutno angažovan na snimanju drugog dijela Južnog vetra koji ima naziv Ubrzanje a na ovu temu su govorili on i Miodrag Radonjić. Govoreći o uslovima snimanja Miloš je rekao da je sve skupa bilo jako zahtjevno i da se većina scena snimala noću.

Njegov glavni lik Maraš je morao da se valja i po blatu ali i da se tuče i bori sa čovjekom koji ima preko sto kilograma. Biković je pri snimanju jedne scene pao sa motora i priznao je da se tada i sam prepao jer se radilo o trkaćem motoru i moglo se završiti kobno. Kako on kaže, napravio je samo jedan pogrešan potez rukom i zamalo se sve loše završilo, ali po njegovu sreću pad nije bio strašan.

Svi koji su tada bili na setu su se ukočili od staha ali na svu sreću on je prošao bez većih povreda. Samo snimanje je trajalo 40 dana a prema riječima režisera Avramovića radnja filma Ubrzanje se nastavlja na onu koja je bila u Južnom vetru. Mnogi sa nestrpljenjem očekuju ovaj film.

Oglasi – Advertisement