Poznati PSIHOLOG IZ SRBIJE tvrdi – žene kad pređu PEDESETU GODINU nisu ni za šta – poslat je kući materi, oženit mlađu

0

Danas možemo sve i svašta da pročitamo u medijima, na internet portalima, na nekim privatnim vlogovima.

Nikakav vid cenzure ne dobijamo, a ono što je mnogo popularno u posljednje vrijeme ne samo U Srbiji nego i u regionu su PODCASTOVI, često tu gosti budu doktori, glumci, profesori, ili neke druge osobe koje se smatraju važnom u svojim sferama javnog života.

Priča se o različitim temama, koje su vezane za društvo.

Srpski psiholog, JOVAN MARIĆ, koji je mnogo popularan u Srbiji, gostovao je na Prva TV, a tu je glavna tema bila ŽENA U MODERNOM DRUŠTVU.

Nekoliko kontradiktornih izjava je dao ovaj čovjek, njemu se nikako nije dopalo što su žene počele mnogo više vremena provoditi vani nego prije, što su počele da izlaze, manje kuhaju, ne brinu se za porodice, sa svojim mužem imaju slabu komunikaciju.

Svoje mjesto u kući je izgubio muškarac, on danas ženi dopušta i previše, a njegovo mišljenje je kako nakon pedesete godine treba ženu mijenjati, one više nisu ni za šta, dok je muškarac i dalje vrlo snažan i svega željan.

Rekao je da treba poslati materi odakle je i došla, a oženiti neku drugu, mlađu, atraktivniju.

Ovo je izazvalo mnogo kontroverzi u javnosti, pogotovo društvene mreže bruje o ovome. Da li biste se vi mogli složiti s ovim što je on rekao ili ne? Da li stajete na stranu ovog psihologa, ili biste rekli da nije u pravu i da je samo ogorčen na neku ženu koja ga je povrijedila, pa je počeo ovako da priča?!