Trenutno Vijesti

Poznati pjevač zabrinuo sve: Pojavio se sa vjerenicom, MRŠAVIJI OD NJE: SVI SU SE NASEKIRALI, niko ne zna šta se dešava, oglasili se I DOKTORI! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih pjevača mlađe generacije koji je ponikao u Zvezdama Granda je Darko Lazić koji je počeo da gradi jako uspješnu karijeru a onda su mu se počele dešavati razne nesreće i skandali tako da se u posljednje vriojeme puno više piše o njegovom privatnom životu nego o njegovoj pjevačkoj karijeri.

Naime Darko Lazić je prije dvije godine doživio tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Oporavak je trajao jako dugo a njegova noga je najviše nastradala pa se skoro nikako nije kretao što je dovelo do toga da dobije i višak kilograma. Darko je prolazio u to vrijeme i kroz razvod od Ane Sević a već je bio u vezi sa svojom saadašnjom vjerenicom Marinom i njih dvije su se tada znale sresti kraj njegovog bolničkog kreveta.

Marina je Darku rodila sina a iz veze sa Anom ima kćerkicu. On je zbog svoje tjelesne težine imao i zdravstvenih problema pa se odlučio na operaciju smanjenja želuca a pored toga je otišao i na strogu dijetu i počeo je naporno fizički da vježba i vrlo brzo su se vidjeli rezultati.

Darko je za kratko vrijeme izgubio preko 50 kilograma i nastavio je i dalje da mrša tako da ga je sada skoro nemoguće prepoznati. Darko se nedavno u javnosti pojavio sa svojom vjerenicom Marinom i svi kojki su ih vidjeli su se zabrinuli za Darka koji je sada, čini se , otišao u drugu krajnost. Naime tolkiko je mršav da počinje da izgleda anoreksično, i krajnje vriejme bi bilo da prestane sa dijetom.

Oglasi – Advertisement