Poznati pjevač PONIZIO LEPU BRENU DO KOSKE, pokidao je BRUTALNIM PROZIVANJEM!- ”LUKAVA JE ONA, SAMO GRABI PARE”- Za ovu pjevačicu garantuje da je najpoštenija na estradi (FOTO)

0
321

Zna se da je Lepa Brena jedna od najvećih estradnih zvijezda na ovim prostorima te da je ona u svojoj karijeri napravila tolike stvari da će teško da je iko stigne u neko dogledno vrijeme. Poznato je i da je ona poštovana i cijenjena od strane svojih kolega, ali ima i onih koji baš i nemaju neko lijepo mišljenje o Breni. Takav je pjevač Kemal Malovčić koji za Brenu kaže da samo zna da dobro grabi novac, pa je još i rekao:

” Ima novca ona lukava Brena, ona je sav svoj život programirala da samo grabi i da ima. Ali, neka, sada se pokazalo ispravnim. Sve ostao je puklo”– te je dodao kako je po njemu pjevačica Vera Matović najpoštenija osoba na estradi: ” Jedino za koga bi mogao da garantujem da je karijeru gradila bez ikakvih afera je Vera Matović. Živjela je, radila i putovala sa suprugom. Oni su porodični ljudi, gradili karijeru i stvarali porodicu. Ako, nije pomogla nikada nikom, nije ni odmogla”

Otkrio je i kako rasprodaje svu imovinu koju ima u Bosni, a na tu temu je otkrio i ovo: ”Prvo prodajem prostor u kojem se nalazila diskoteka, a to je baš poveliko imanje. Na gornjem spratu je stambeni dio, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu, ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. To sve može da se okrene i u neke druge namijene. Sve kompletno je na meni, dakle pri prodaji ne bi bilo nikakvih problema.”