POZNATI DOKTOR IZ TURSKE TVRDI: Evo kako da SMRŠATE i očistite jetru – POPIJTE OVO POLA SATA PRIJE OBROKA!

0

Doktor Mehmet Oz, poznata ličnost porijeklom iz Turske, ima omiljeni napitak za koji je poznato da pruža dobrobiti cijelom tijelu jer pomaže u pražnjenju crijeva. Doktor Mehmet Oz dolazi iz Turske i poznat je po svom programu detoksikacije, za koji tvrdi da je vrlo učinkovit u pročišćavanju ljudskih crijeva od toksina, a istovremeno potiče gubitak težine. Prema njegovom programu, ključno je piti najmanje četiri čaše vode dnevno i jesti zdravu hranu kako bi se ubrzalo izbacivanje toksina iz tijela.

Dr. Mehmet Oz rođen je u Clevelandu 11. lipnja 1960., dok je njegov otac, Mustafa, radio kao liječnik u Sjedinjenim Državama. Nakon što je završio srednjoškolsko obrazovanje u školi Tover Hill u Wilmingtonu, pohađao je Sveučilište Harvard i diplomirao 1982., stekavši priznanje kao renomirani kardiokirurg. Liječnik predlaže zdravu metodu za čišćenje crijeva, budući da se mnogi trenutno bore s nakupljanjem toksina iz ostataka pesticida u hrani i onečišćenja zraka. Ti se toksini često pohranjuju u masnim stanicama jer ih jetra ne može dovoljno brzo filtrirati. Uklanjanje ovih toksina iz tijela rezultira bržim sagorijevanjem masti. Nadalje, istraživanja pokazuju da antioksidansi prisutni u zelenom čaju mogu ubrzati metabolizam do 35 posto.

Doktor je dobio ovaj moćan recept, evo od čega se sastoji:

-Pet šoljica hladne filtrirane vode
-Tri šoljice jakog zelenog čaja, kuhanog i ohlađenog
–Jedan ceo srednji krastavac s korom, narezan na kriške
-Sok od pola limuna
-Jedna četvrtina šoljice svježeg lista mente
-Polovina kašike kajenskog praha

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i čuvajte ih u hladnjaku. Preporuča se konzumiranje mješavine sat vremena prije jela. Ključno je održavati prehranu bez prerađene hrane i umjesto toga uključiti zdrave masti, visokokvalitetne proteine ​​i velike količine vlakana, kao i bobičasto voće i povrće bogato antioksidansima u svaki obrok.