POZNATA VODITELJKA POKAZALA NOVOG DEČKA ! NAPUSTILA SUPRUGA SA TROJE DJEDCE, SREĆU NAŠLA PORED OVOG GLUMCA !

0

Voditeljka Marija Veljković nedavno je dolučila da se razvede, a mnogo se spekulisalo oko razloga zbog kog je okončala bračnu zajednicu sa Milanom Milanovićem s kojim ima troje djece. Sada je pokazala novog dečka, glumca koji je prije nekoliko godina bio u vezi sa poznatom pjevačicom.

Marija je sada objavila fotografiju sa glumcem Rastkom Jankovićem, a kako otkriva izvor iz jedne kafane, voditeljka je s njim nedavno otvoreno razmjenjivala nježnosti prilikom izlaska.

Marija Veljković o Đorđu Davidu | Lifestyle | Poznati
Marija je naočigled brojnih posjetilaca i očevidaca jedne kafane u centru Beograda razmjenjivala nježnosti sa Rastkom sa kojim je nedavno započela vezu.

Iako su se trudili da svoju vezu javno ne eksponiraju, voditeljka i glumac su se u posljednje vrijeme malo opustili, pa su tako u petak uveče viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani u centru grada, gdje su se naočigled svih ljubili i grlili, ne obazirajući se na to da li će ih neko vidjeti i uslikati zajedno.

– Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo – završava izvor sa lica mjesta.


Marija svoju vezu ne krije, pa ju je potvrdila na Instagramu i to fotografijom sa izabranikom.

Podsjećanja radi, voditeljka Slagalice se nakon više od decenije braka razvela od Milana Milovanovića, sa kojim je ima troje djece.

Razvodi se Marija Veljković || Hello Magazin!

Marijin novi partner Rastko krajem devedesetih zabavljao pune tri godine sa pjevačicom Jellenom i da su važili za veoma skladan i povučen par. Iako u posljednje vreme nije mnogo prisutan u javnosti, svojevremeno su ga nazivali “beogradskim Kijanu Rivsom”. Glumio je u mnogim filmovima, bavio se i pjevanjem, a bio je i redovan posjetilac prestoničkih klubova i učesnik u tadašnjem noćnom životu.