Trenutno Vijesti

Poznata srpska pjevačica živi OVDJE: Svi u čudu ostali, nema vile ni luksuza, samo šerpa i SMEDEREVAC – Kad vidite ko je u pitanju, zaprepastit ćete se! (FOTO)

Danas u vrijeme moderne tehnologije i društvenih mreža vrlo lako možemo saznati šta rade i kako žive neke poznate ličnosti koje uredno objavljuju detalje iz svog života.

Tako je dovoljno da ih zapratite na Instagramu da biste imali uvid u njihov način života jer većina objavljuje fotke iz skoro svakog segmenta svog života kako profesionalnog tako i privatnog pa tako znamo šta vole jesti, koje im je omiljeno piće gdje provode svoj godišnji odmor i još jako puno stvari. Tako naprimjer Jelena Karleuša koja je i najaktiivnija od svih vloli da pokazuje svoj luksuzan način života, i baš nedavno je svoje fanove obradovala slikama sa proslave svog rođendana kao i one sa ljetovanja u Turskoj.

I druge njene kolegice sa estrade se vole pohvaliti luksuznim automobilima, vilama sa bazenom i ludim provodima koji su većini naših građana neodostupni, ali vjerovali ili ne i među estradnim zvijezdama ima onih koje žive skromno bez obzira što bi sebi mogle priuštiti mnogo luksuznih stvari. Jedna od njih je i Slađa Alegro koja je uvijek bila draga i skromna žena a da to nije samo gluma pokazala je nedavno fotografijama koje je objavila.

Naime ona je tradicionalna žena koja voli starinske stvari a ne moderne i vjerovali ili ne Slađa u svojoj kuhinji ima šporet na drva, popularni Smederevac koji joj ne služi samo za ukras nego koji svaki dan koristi. Tako možemo vidjeti da Slađa na njemu priprema i obroke, ali i domaću kafu, a u opisu je napisala da treba koristiti samo prirodno.

Oglasi – Advertisement