Poznata rotirajuća kuća se više ne okreće: Evo šta se desilo (Foto)

0

U skorije vrijeme su mnogi mediji pisalo o Vojinu Kusiću koji ima 72 godine i koji je zaista napravio nešto što nismo vidjeli nigdje, pogotovo ne na našim prostorima. On je zapravo za ljubav svoje supruge napravio kuću koja se okreće i to je bio jedan izuzetan izum.

Situacija je bila takva da se njegova supruga nije mogla odlučiti u kojem ona pravcu želi da njena kuća gleda kada su je gradili pa je tako u jednom trenutku htjela da gleda u jednom pravcu, a onda u drugom.

Tako je Vojin došao na ideju da on napravi kuću koja se okreće kako bi njegova supruga mogla da ima pogled gdje želi, ali nažalost se sada desila jedna nezgoda oko ove kuće koju nismo mogli očekivati.

On je rekao da nije bio tu kada su kod njega bili unuci i djeca i da su htjeli pokazati nekome kako se njihova kuća rotira pa poslije toga onda i nisu zatvorili glavni ormarić gdje se nalazi mehanizam za pokretanje.

Nakon toga je kiša padala i sve to se pokvarilo, a Vojin je rekao da nije tužan zbog toga i da to nije neki veći kvar nego da će on to napraviti isto kao i prvi put. Zaista je široka publika bila oduševljena sa izumom od Vojina i tako su mnogi mediji prenijeli ovu informaciju.

Ipak, svima je drago zbog toga što će Vojin sve to uspjeti da napravi ponovo i sigurno je njegovoj supruzi ovo teško palo jer se možda zabrinula.