Poznata proročica KLEOPATRA je SINIŠI MIHAJLOVIĆU prorekla tešku bolest i sudbinu- Kao da ga je proklela- EVO ŠTA MU JE JOŠ TADA REKLA (FOTO)

0

Svi smo verovatno čuli za osobe koji mogu da proriču budućnost ili barem kažu da imaju takvu sposobnost. Neki su i postali popularni na osnovu toga te proriču sudbinu drugima i tako zarađuju za život. Zaista ima nešto čudno u čoveku, pa ima potrebu da zna šta ga čega, da bi se “bolje pripremio”, ali i ako se to obistini, opet ništa ne možemo uraditi posebno povodom toga, jer ne možemo menjati svoju i tuđu sudbinu.

Proroci i proricanje sudbine i budućnosti je posebno vidljivo na Balkanu, pa tako u Srbiji imamo popularnu proročicu Kleopatru. Pričalo se da je kod nje nekada u poseti bio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vladan Lukić. On je Kleopatri pokazao sliku Siniše Mihajlovića, da bi dobio proročanstvo vezano za njega. Vladan Lukić je to objavio i u svojo autobiografiji, koja je jedna od najprodavanih takvih knjiga u Italiji.

Kleopatra je za Sinišu tada rekla da će u svom kasnijem dobu da se teško razboli, te se to nažalost i ostvarilo. Pre tri godine je otkriveno da boluje od leukemije. Krenuo je sa terapijama i presađivanjem koštane srži. Godinu dana posle se vratio normalnom životu, te su svi mislili da je ova opaka bolest iza njega. Na žalost bolest mu se pre nekoliko dana vratila te je obavestio da opet mora u bolnicu. Ova tužna vest je itekako zabrinula sve njegove fanove. Pored toga ona je rekla da će Siniša doživeti i veliki uspeh, što se i desilo.

Još jedna stvar koja se obistinila vezana za Sinišu je ta da kada je Lukić pokazao Kleopatri fotku ekipe fudbalskog kluba, ona je prstom uperila u Sinišu i rekla da će on ubrzo doživjeti nesreću. 4 dana kasnije se to i desilo kada se vraćao sa jednim prijateljem iz diskoteke, Siniša je doživeo saobraćajnu nesreću, ali srećom tada nije zadobio teže povrede.