POZNATA PJEVAČICA UHVATILA SVOGA DRAGOG NA KAMARI SA KONOBARICOM- Došlo do velike makljaže- A OVO JE BIO VRH PONIŽENJA (FOTO)

0
283

Oni koji su pratili karijeru Zorice Marković, za nju znaju da se udala veoma mlada, sa samo 17 godina, a u nekoliko navrata je ona pričala kako ju je tadašnji muž varao na sve strane, pa je tako ispričala i ovu situaciju:

” Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga voljela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama. Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dijete, a on ima intimne odnose sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gdje smo pjevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su letjeli na sve strane. Podnijela sam zahtjev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života!”

Nakon toga se vratila roditeljima, ali otac nije htio ni da razgovara sa njom, pa je čak jednom potegao i pušku na nju: ” Poslije razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije htio ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene! Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao mu: “Pucaj na mene, nju nemoj da diraš.” Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumjeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumjela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije”