Poznata je kao preslatka Elif, a sada je izrasla u pravu ljepoticu: EVO KAKO GLUMICA SADA IZGLEDA, IZNENADIT ĆETE SE (FOTO)

0

Popularna turska serija po imenu ELIF je sve gledatelje u regionu opčinila, najviše radi djevojčice koju je tumačila Isabella Damla, preslatka i predivna djevojčica koja je i glavna uloga ove serije.

Ova djevojčica je rođena 2009. godine u Nju Jorku, a jen otac je Amerikanac, političar, kao i veliki biznismen iz Nju Jorka, dok joj je majka Turkinja.

Ona je dobila ulogu Elif u velikoj konkurenciji, kad je produkcijska kuća Green Yapim krenula sa pripremama za snimanje serije ELIF, tad je kasting za glavnog lika organizovan.

Trebali su da pronađu djevojčicu između 7 i 10 godina, koja bi mogla taj lik da iznese u potpunosti. A nakon što je preko 100 djevojčica odigralo probne scene, ostale su Isabella Damla Guvenilir (Elif) i Zeynep (Tugce).

A u nastavku vam ostavljamo da pogledate kako Isabella Damla izgleda danas, preslatka djevojčica, koja nas je samo još više rastopila radi svoje ljepote.

Da li ste vi pratili ovu seriju Elif, djevojčica koja je vrhunske ljepote i kojoj prognoziraju veliku i uspješnu karijeru. Elif je zovu i dan danas ljudi koji je ne poznaju lično a koji je sretnu na ulici, tako im je ostala upamćena a njoj ne smeta što je zovu po imenu iz serije u kojoj je glumila.

Elif serija je bila mnogo popularna i na našim prostorima, jedna od prvih turskih serija koje su izazvale pravi bum i pometnju na našim prostorima, gdje su gledaoci jedva čekali nove epizode da vide šta će se dešavati u ovoj popularnoj seriji.

Da li ste vi gledali Elif?