Poželećete i vi da se uselite u nju: Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je sve što je potrebno jednoj porodici

0

Jelena Tomašević, poznata pjevačica, i Ivan Bosiljčić, poznati glumac, u ljubavnoj su vezi već nekoliko godina. Njihovu kćer Ninu često viđaju s njima na javnim događanjima. Kako vrijeme prolazi, njihova veza nastavlja cvjetati i čini se da uživaju u međusobnom društvu više nego ikada. Unatoč pretrpanom rasporedu u Rusiji, Ivan se trudio biti uz suprugu tijekom njezine trudnoće. I Jelena i Ivan vjeruju da udaljenost potencijalno može naškoditi njihovom braku koji je nekada bio na rubu propasti zbog raznih izazova s ​​kojima su se susretali. Usprkos tome, uspjeli su prevladati te prepreke i izaći jači nego ikad.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić dvoje su kreativaca koji uživaju u svakoj prilici koja im omogućuje zabavu. Kako bi svoj životni prostor proširili izvan zidova koji ih zatvaraju, odlučili su kupiti kuću s velikom okućnicom na Voždovcu, a s razlogom su zamijenili stan u centru Beograda. Nova nastamba okružena je zelenim mnoštvom crnogoričnog drveća i obiljem cvjetnjaka, što pridonosi slikovitosti krajolika. Jelena i Ivan uložili su puno truda i ljubavi da bi uredili svoj dom, ali unatoč svom trudu, morali su ga preuređivati ​​prošle godine jer su otkrili da njihov dom nije završen.

Primarni fokus im je na unutrašnjosti kuće, uključujući zidove i prozore, iako zbog zauzetosti kao pop zvijezde i dramskog glumca tek trebaju postaviti zavjese i tapete. Nakon nekog vremena, Ivan i Jelena uspjeli su se pozabaviti problemom i iskoristili su Instagram kako bi otkrili svoju presudu. Njihova rasprava sa svojim pratiteljima obuhvatila je niz tema, uključujući odabir nijansi, dizajna i modela. Iako je vjerojatno da se ukusi ovog para razlikuju, sasvim je sigurno da će pregovarati i oplemeniti svoju izvrsnu vilu, prenosi Story.