POVLAČIM SE sa estrade, a razlog je NAJLJEPŠI NA SVIJETU- Rada Manojlović objavila predivne vijesti-Njen otac u Četeržu se rasplakao kada je čuo (FOTO)

0

Rada Manojlović postala je popularana nakon nastupa u sezoni Zvezde Granda, a njena karijera je nakon toga nastavila da raste. U to vreme bila je i u veoma popularnoj vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, što joj je doprinelo slavu. Međutim, veza nije potrajala, dijelom zbog njihove mladosti, a dijelom zbog pritiska javnosti, te su na kraju raskinuli u ne baš dobrim odnosima. Rada je potom ušla u vezu sa još jednim pjevačem, Harisom Berkovićem, ali su i oni raskinuli, a priča se da je razlog tome Milan Stanković.

Rada nije komentarisala nijednu od optužbi na svoj račun, već se posvetila karijeri, ulažući sve što zaradi u pesme i spotove. U nekoliko navrata je isticala želju da kupi nekretninu, umesto da nastavi da živi kao podstanar u Beogradu. Čini se da je sada vrlo blizu ostvarenja svoje želje, jer je napravila velike promjene na poslovnom planu. Ona je prekinula saradnju sa svojim prethodnim menadžerom i na to mesto postavila sestru, zbog čega joj je ostalo više novca od nastupa. Kao rezultat toga, polako je uspjela da štedi za imovinu.

U intervjuu novinarima, žena je rekla da bi volela da kupi nešto za sebe van Beograda, ali da namerava da lokaciju čuva u tajnosti što je duže moguće. Priznala je i da je sama kriva što do sada nije sebi kupila stan, jer nije znala kako da rukuje novcem. Ona je rekla da je ranije za jedan video dala i do 30 hiljada evra i da je tim novcem sigurno mogla da kupi neku nekretninu.