Trenutno Vijesti

POTRESNE SCENE IZ PORODILIŠTA- OVAJ PAR JE OMILJEN NA ESTRADI, A SADA SU DOŽIVJELI NESREĆU! Izgubili su bebu, velika TUGA! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih stranih pjevača je Džon Legend. On je oženio mladu atraktivnu manekenku Krisi Tajgen koja ima 34 godine. Džon ima 41 i njih dvoje su trebali da dobiju bebu. Međutim, Krisi i Džon ipak nisu postali roditelji po 2. put. Njih dvoje imaju kćerkicu koja se zove Luna Simone Stephens i rođena je prije 2 godine.

Krisi je obavijestila sve ljude na svojim društvenim mrežama kako ipak nisu postali roditelji, a toliko su jedva čekali. Objavila je jako tužnu fotografiju upravo iz porodilišta. Početkom sedmice je otišla u medicinski centar najbliži u Los Angelesu. Počela je krvariti i trajalo je više od cijelog mjeseca dok je bila trudna. Uz fotografiju, Krisi je napisala jako tužan opis, a vjerujemo da je rijetko ko ostao imun na ove riječi.

 

Objasnila je svojim pratiteljima cijelu situaciju. Napisala je kako ipak nisu uspjeli da zaustave to krvarenje koje je trajalo mjesec dana pa su tako bili spriječeni da bebi daju tečnost koja je bila potrebna za preživljavanje. Rekla je kako Džon i ona nisu nikada unaprijed djeci davali imena, već kada se rodi onda daju ime. Ovaj put su unaprijed smislili ime i odlučili da se sin zove Džek. Tako su tokom njene trudnoće, s bebom pričali i oslovljavali ga pod imenom Džek.

Kaže kako se Džek jako trudio da bude dio porodice i bez obzira na sve ove okolnosti koje su se desile, uvijek će i biti. Na kraju je dodala kako joj je žao što je Džek morao tako prve trenutke svog života da provede i što nisu mogli da mu obezbijede dom. Uvijek će ga voljeti i tugovat će za njim sve dok im ne ispadnu oči, napisala je manekenka.

Oglasi – Advertisement