Potresi u porodici Novaka Đokovića: Tenisera povezuju sa OVOM našom poznatom glumicom, šokirana Jelena još uvek bez komentara

0

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednom od najpoznatijih brakova na našoj javnoj sceni , a reč je o braku Jelene i Novaka , a koji traje već duže od osam godina . Naime , samim tim čini se da je on sve prethodne ljubavi imao u nekom prethodnom životu. Međutim , priče o njegovim ljubavnim poduhvatima i dalje su žive , čak iako su te sve ljubavi uveliko bivše . Naime , odnos koji je u javnosti podigao najviše prašine jeste ona između Novaka i voditeljke Nine Seničar , iako ni jedno ni drugo do sada nisu potvrdili te odnose.

Naime , da je ona njegova bivša partnerka priča se na osnovu šuškanja koja su stizala iz različitih pravaca pre više od decenije . Naime , sa Ninom se Nole poznavao nekoliko godina , te kažu da čak postoji jedna zajednička fotografija sa jednog letovanja u Dubajiju gde su negovali više od prijateljskog odnosa . Naime , od trenutka kada je Novak stupio u odnos sa današnjom suprugom , odnos sa Ninom je zahladneo , ali nakon pauze je sve iznenadila vest da su pre nekoliko godina obnovili kontakt .Najpre je ona posetila jedan njegov teniski meč u Kaliforniji 2016. godine, da bi godinu dana kasnije njih dvoje imali i susret u Beogradu kada su zajedno gostovali u jednom prestoničkom lokalu. Taj susret je navodno veoma uznemirio Jelenu Đoković, više zato što je Novak dozvolio da ponovo bude na meti tračeva nego što je verovala da tu nečega ima.

Kao što smo već istakli , oni to nikada nisu potvrdili , doduše ni demantovali , a govorkanja o njihovom odnosu ako izuzmemo jednu voditeljkinu izjavu za “Story” od pre nekoliko godina u kojoj se osvrnula na ovu temu, ali bez decidnog izjašnjavanja o prirodi njenog odnosa sa Novakom. – Ljudi pričaju sve i svašta. Ja ih čak razumem, ali se zbog toga ne potresam. Jedino je neukusno u takav kontekst stavljati dve osobe od kojih je jedna u braku, a druga u ozbiljnoj vezi – rekla je tada Nina koja je ove godine takođe stupila u brak sa holivudskim glumcem Džejom Elisom.