POSTAVILI KAMERE U SOBU DOK JE BEBA SPAVALA – ONO ŠTO SU SNIMILI JE JEZIVO: Ne zna se da li je RUKA ili STVORENJE (VIDEO)

0

Svako od nas sigurno ima neke vrste strahova, ali defitivno jedan od najvećih je taj da postoji drugi nevidljivi svet. To je činjenica koju nauka ne može objasniti i danas na internetu možemo video bezbroj informacija o tome. Naravno da postoje i video i foto eksperti koji mogu ovakve stvari kreirati da budu do te mere autentične da bi se svaki ufolozi upustili u detaljnu analizu.

Sigorno ste čuli za film Paranormalna aktivnost, koji je jedno vreme važio za jedan od najstrašnijih filmova ikada baš zato što je izgledao realan gde smo imali kameru koju je jedan par postavljao tokom noći. Te kamere su uspevale zabeležiti raznovrsne paranormalne stvari tokom noći. Mi vam danas donosimo jedan video koji je postao viralan preko noći jer neodoljivo podseća na taj film.

Roditelji su postavili kameru iznad krevetca i bebe koja je spavala, te u jednom uglu vidimo taj kadar dok u drugom vidimo roditelja. Sve se dešavalo u jednoj sobi i ono što je usledilo šokiralo je roditelje koji su to morali podeliti nakon što su pregledali. U trenucima dok su spavali, stvari su postajale čudne. Sa leve strane ekrana može se videti dušek na kome beba leži, a koji počinje da izgleda kao da ga neko gužva i gura, iako u sobi nije bilo nikog osim njih troje koji su spavali.

Nekoliko trenutaka kasnije izgledalo je kao da neko vuče dušek. Da li je u pitanju nečija ruka ili neko stvorenje, teško je reći, ali činjenica je da jezivo izgleda. Korisnici TikTok-a reagovali su mešavinom straha i neverice na snimak, pri čemu su neki skeptični da je reč o duhu, dok drugi kažu da bi odmah otišli ​​odatle. Video pogledajte ispod ovog teksta!

@wrenmaem

Reply to @wrenmaem Seriously though, what do we do? #ghost #haunted #poltergeist #paranormal

♬ original sound – Wren Mae