POSTALA GLAVNA TEMA U MEDIJIMA NAKON NJENE OBJAVE: Jelena Karleuša i Rada Manojlović U ŽESTOKOJ SVAĐI, evo zbog čega!

0
304

Nakon što je Jelena objavila fotografiju i rekla da joj je Kim iskopirala kostim i pustila ga u prodaju, fanovi Rade Manojlović su objavili sliku iz 2017. godine gdje Rada nosi identičan kombinezon kod Amidžića u emisiji, ali samo u drugoj boji.

Rada je objasnila da se ona našla u centru ovog problema gdje su čak svjetski mediji pisali o tome da nije više u dobrom odnosu sa Karleušom.

U jednom sam momentu počela dobijati slike od fanova tog famoznog kostima iz AmiG šoua, a vi dobro znate da se ja ne ističem na temu toga ko je šta obukao, mene te stvari jednostavno ne hrane pa nemam ništa od toga. – izjavila je Rada nakon što je Karleuša objavila da je prva nosila takav kostim.

Kako kaže Rada, taj kostim je osmislila sa svojom dizajnerkom, tako da ne postoji osoba u medijima koja je nije prikazala u negativnom kontekstu. Po njezinom mišljenju, nije poenta u tome da ljudi kopiraju jedno drugo, nego je licemerje.

Licemerja ima svuda po medijima, a meni je to sve smiješno, iako mene mnogi stilisti i kritičati negativno komentarišu, dok druge osobe koja se identično obukla hvale na sve strane.

Rada i Jelena su već duže vrijeme u negativnim odnosima, ali o tome ne vole pričati javno. Navodno je problem nastao kada je pukla vijest o Karleuši i “njezinim porukama Harisu”.