Posle prodaje Granda došlo je vreme da se stvari razjasne: Boba Živojinović otkrio VELIKU ISTINU o svojoj supruzi Breni, šok! (FOTO)

0

Svi oni koji su živili za vreme Jugoslavije znaju veoma dobro koliko je Lepa Brena bila popularna. Ona tu popularnost vuče i danas i još uvek važi za jednu od najvećih i najbogatijih estradnih zvezda na ovim prostorima. Nakon što je počela svoju vezu sa Bobom Živojinovićem, koji je tada važio za jednog od najzgodnijih i najuspešnijih tenisera, počelo se redovno pisati o njenom privatnom životu.

Njih dvoje su se venčali početkom devedesetih godina i još uvek su zajedno i važe za jedan od najidealnijih estradnih parova. Poznato je da su Lepa Brena i njen dugogodišnji kolega Saša Popović prodali deonice u produkcijskoj kući Grand, koju su inače osnovali, te su za to dobili ogroman novac. Njih dvoje su inače i kumovi i veliki prijatelji te su ovaj korak razmatrali nekoliko godina unazad. Ono što je jako interesantno je to da samo osnivanje Grand produkcije nije njihova ideja već Bobina.

Mnogi ga zovu “Breninim mužem” dok on sam smatra da se itekako ostvario u svakom pogledu i to ne samo kao muž i kao otac već i kao uspešan poslovni čovek. On je rekao i da nema potrebu da se bavi nekim javnim poslom niti pati od toga da javnost zna koliko on zapravo zarađuje. Kaže da je celi život sledio i radio po svojoj intuiciji, te je tako bilo kada je došao na ideju da se osnuje Grand produkcija.

Zna se da je on tada uložio svoj novac i da se sve završilo za dve sedmice. Na samim počecima nije bilo lako, jer tada Grand nije bila najveća i najznačajnija produkcijska kuća, već je trebalo nekoliko godina rada da dođe na taj nivo. Boba je također otkrio da pored svega toga on i Brena imaju nekoliko ozbiljnih projekata od kojih je jedan značajan na Zlatiboru gde je uloženo oko 50 miliona evra. Boba je otkrio da će uskoro pokrenuti i novi investiciju u Majamiju gdje imaju i kuću.