“POSLE PAR SEKUNDI SAM POVRATILA, VRIŠTALA SAM!” NATAŠA BEKVALAC SLOMLJENA

0

Nataša Bekvalac je svojevremeno priznala javnosti da je za porodicu jako vezana. Ona je svoje pratioce na Isntagramu posebno raznježila potresnom objavom, i niko nije na njezine riječi mogao ostati imun. Ona je na svom Instagram profilu objavila svojevremeno sliku na kojoj grli svoje roditelje, Dragoljuba i Miru kao i sestre Draganu i Kristinu. Odlučia se tim povodom osvnuti na nedavne slučajeve nasilja koje su našu zemlju, ali i region potresli. Nataša se potrudila da pošalje emotivnu i snažnu poruku svojim pratiocima.

“Ovih sam dana jako potresena. Ljubim i grlim svoju djecu više nego ikada. Nisam mogla pogledati snimak prebijanja djevojčice na teniskom terenu, vrištal sam. Shvatila sam danas kod mame i tate da ih nisam dugo vidjela, a uvijek imam nešto preče, a nije mi ništa bitnije od porodice. Poslije ovih dana sam imala potebu da odem kući kod roditelja i da ih jako zagrlim. Molim vas prijavite, nemojte da šutite, molim vas ne dovolite da se pored vas dešava, a da to nije vaš problem. Nije niko slobodan ako svi nismo slobodni, niko nij zaštićen ako nismo svi zaštićeni. Slike roditelja jako rijetk objavljuej jer oni ne vole, sada objavljujem jer voim ja. Mama i tata, Gaga i Kiko”- napisala je ona na objavi koju je postavila na Instagramu.

Podsjećamo, Nataša je prije nekog vremena prijavila svog supruga za fizičko nasije i ona je osoba koje svakako ne želi da zažmiti pred tako nečim strašnim. Nadamo se da je ona sada dobro i da se oporavila od svega.