POSLE OTKAZA na ovo spao! Nećete verovati kada vidite čime se sada Jovan Memedović bavi (FOTO)

0

Jovan Memedović, koji je u Rtsu bio istaknuta medijska ličnost, nedavno je progovorio o svom odlasku iz tvrtke. U objavi objavljenoj putem društvene mreže Instagram, Memedović je podijelio svoje opaske s javnošću, na veliko oduševljenje svojih vjernih pratitelja. Osim toga, potvrdio je da će se njegove redovne emisije nastaviti prema rasporedu.

Trenutno se nalazim usred snimanja najnovijeg dijela televizijskog programa “Potjera”. Istodobno sam angažiran u fazi postprodukcije za nadolazeće epizode “All Natural”, koje će biti emitirane u rujnu u isto vrijeme i na istom kanalu. Moje zanimanje dopušta mi privilegiju da budem iskren i bezrezervno izražavam svoje stavove. Nažalost, sada moram na ovaj način prenijeti poruku svojim gledateljima i simpatizerima. I pored mog odlaska sa RTS-a, programi koje vodim ostaće nepromenjeni.

Tijekom ljetne pauze Memedović je otkrio da aktivno radi na produkciji novih epizoda svog programa. U iščekivanju je debija nadolazeće sezone, a već je svojim pratiteljima na društvenim mrežama već pokazao renovirani radni prostor. Ovaj radni prostor služi kao zamjena za njegov bivši ured. Nakon ostavke, Jovan Memedović se koncentrirao na rad vani pored rijeke, gdje doživljava spokoj i utjehu. Također koristi svoje slobodno vrijeme kako bi se usredotočio na samoobogaćivanje, zbližavanje sa svojim bližnjima, bavljenje hobijima u kojima nalazi zadovoljstvo i istraživanje novih poslovnih mogućnosti.

Nedavno se na njihovom Instagram profilu pojavila reklama jedne modne tvrtke koja je uključivala torbe, cipele, outdoor opremu i odjeću. Voditelj računa ovo je vidio kao izvrsnu priliku za spajanje estetskih i praktičnih elemenata u promotivnom nastojanju da postane influencer. Poruka influencera na društvenim mrežama koji podržavaju određenu marku prirodne kozmetike je da se trebaju pobrinuti da im svakodnevni zadaci ne budu samo rutinski i obvezni već i užitak. On osobno podržava marku i pohvalio je kako je korištenje njihovih proizvoda za brijanje učinilo iskustvo ugodnijim. Pratitelji su ga pohvalili jer je prihvatio prilike za dodatnu zaradu.